top of page

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Voor het succesvol bereiken van jouw beoogde doelgroep is het adverteren op relevante social media kanalen onmisbaar geworden voor merken en bedrijven. Twan Online Media helpt jou graag om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. 

pexels-kerde-severin-1542252.jpg

Campagne voeren op social kanalen als Facebook en Instagram is inmiddels bijna onmisbaar geworden. Organisch bereik daalt al jaren en bedrijven leunen steeds meer op het inzetten van advertising. Door te adverteren bereik je nieuwe potentiële klanten uit je doelgroep. Wat je doelstelling ook is, van het creëren van meer zichtbaarheid tot aan het realiseren van conversies of sales, met social advertising kan het allemaal.

 

Wat kun je verwachten?

  • Een gepersonaliseerd social advertising advies inclusief kanaalkeuze, doelgroepbepaling, strategie en tactics.

  • Uitvoer van social media campagnes op alle kanalen die relevant zijn voor jou, inclusief monitoring en bijsturen tijdens de campagne.

  • Indien gewenst tussenrapportages of reguliere updates en een eindevaluatie met observaties, conclusies en next steps voor jou social advertising strategie.

 

Twan Online Media is breed gespecialiseerd in social media advertising en campagnevoering, van het realiseren van bereik, traffic naar je website of het laten converteren van je potentiële klanten. Vraag gratis een gepersonaliseerde offerte aan voor het succesvol bereiken van jou doelgroep middels social advertising.

bottom of page